Informace

Prohlédnuté produkty

Vonné tyčinky Tulasi – ANTI TABACCO (Sada 6 krabiček) Zobrazit větší

Vonné tyčinky Tulasi – ANTI TABACCO (Sada 6 krabiček)

Nový produkt

Vonné tyčinky ANTI TABACCO prémiové značky Tulasi antibakteriální účinek na okolí se svěží mátovou vůní pomáhájí bojovat s nepříjemnými pachy z cigaret.

Více informací

Více informací

Kvalitní indické vonné tyčinky prémiové značky Tulasi ANTI TABACCO

Vůně vonných tyčinek Anti Tobacco proti tabáku má antibakteriální účinek na okolí, se svěží mátovou vůní pomáhají bojovat s nepříjemnými pachy z cigaret, domácích mazlíčků atd., aromaterapiearomaezoterikabytová vůně

Vonné tyčinky prémiové značky Tulasi Incense, vyráběné v indickém Bangaloru z dílny Sarathi Parfumer, jsou baleny v elegantních individuálně navržených krabičkách s jedinečným designem. Tulasi je jednou z nejznámějších značek aromatických tyčinek na světě, nabízející dlouhotrvající a bohaté vůně, které se uvolní po pouhém otevření balíčku. Tyto vysoce kvalitní vonné tyčinky jsou vyráběny z čistě přírodních ingrediencí, a získaly celosvětovou popularitu díky své efektivitě v oblasti aromaterapie a schopnosti zklidnění mysli i těla.

Aroma uvolňující se při spalování vonných tyčinek je uznávána v mnoha kulturách po tisíce let pro svůj uklidňující účinek, působí antistresově, navodí uvolňující atmosféru, uzdravuje mysl, tělo i duši. Pomáhá při relaxaciurychluje koncentraci. Pozitivní atmosféra, kterou vytváří, přispívá k redukci deprese a bolesti hlavy. Dopřejte si sílu těchto vonných tyčinek a nechte je pomoci vám vytvořit atmosféru klidu a míru.

Vonné tyčinky můžete použít, v domácnosti nebo kanceláři, k pročištění a osvěžení atmosféry, k odstranění nebo neutralizaci negativních energií. Slouží také jako vynikající repelent proti hmyzu.

Délka 23 cm, doba hoření cca 45 minut. Tyčinku umístěte do stojánku, zapalte a nechte doutnat. Nenechávejte hořet bez dozoru.

Sada obsahuje 6 krabiček.

Krabička obsahuje 20 kusů tyčinek.

Složení: Bylinné složky, vonné oleje, bambusová štěpina.

Vonné tyčinky působí proti stresu a navozují příjemný pocit uklidnění. Lidé si užívají jejich vůně již po tisíce let a jsou vyráběny z čistě přírodních surovin. Při jejich hoření se můžete setkat s velmi širokým spektrem vůní, od přírodního santalu, přes květinové, ovocné, konopné, dřevité vůně, až po kořeněné (masalové) tóny. Indické vonné tyčinky mají výraznější typ vůně a jsou vhodné především k vytvoření příjemné atmosféry a provonění prostor. Indické vonné tyčinky jsou nanášeny převážně na bambusovou štěpinu.

Vyrobeno: Indie

Zákazníci, kteří si koupili tento produkt, koupili také: